Sider

torsdag den 5. august 2010

Gode beslutninger?


Vi har haft en fantastisk sommer. Ungerne har været i dejlig humør og det hele har bare gået godt. Vi har hygget, haft det sjovt og alle har nydt hinandens selskab.

Men der har også været mange beslutninger der skulle tages.

Først har jeg besluttet at mindstemand ikke længere skal være en del af min dagpleje, men ud og passes et andet sted de sidste mdr. inden den står på børnehave.
Det har været SÅ dejligt mens det fungerede og gik godt, men den sidste tid har været præget af for mange konflikter mellem ham og mig og det har jeg taget konsekvensen af.
- men hvordan bliver det så lige når jeg møder ham i legestuen eller til gymnastik. Bliver han ked af det? Jeg er helt tryg ved hans nye dagplejer og vi skal nok klare det, men bekymringer har man altid.

Albert har haft problemer i hans børnehave gennem hele året og det har vi så også taget konsekvensen af og nu hedder det ny børnehave - skiftedatoen har vi ikke på plads endnu.
- men hvordan tager han det?. Går det bedre i den nye børnehave? Finder han nye venner? Selvfølgelig går det godt, men bekymringer har man altid.

Magnus blev jo flyttet til friskolen for halvandet år siden og nu ønsker Frederik det samme.
- Men er han klar over at der er forskel på folkeskole og friskole? Kan han indfinde sig med det? Kommer han til at savne sin gamle skole? Selvfølgelig falder han til og det skal nok gå, men bekymringer har man altid.

Mange tanker er fløjet frem og tilbage i vores hoveder - gør vi det rigtige?
Nu er beslutningerne taget og i dag er alle orienteret. Alle virker indtil nu tilpasse og vi voksne er positive.

Nu kan vi begynde at se fremad :)


6 kommentarer:

 1. Ja, der er mange beslutninger at tage med 4 børn. Mon ikke det hele nok skal gå,- I har tænkt jer godt om, og er positive.
  God vind.

  SvarSlet
 2. Åh hvor jeg kender det!
  Vi overvejer for tiden om Oliver skal skifte børnehave. Vi var faktisk fast besluttede i vores ferie. Skulle bare lige ringe på kommunen, men så var han så glad for at komme tilbage da ferien var slut, og så blev det svært igen! Vi har endnu ikke besluttet os...
  Pøj pøj med det hele :)

  SvarSlet
 3. Det er svært. Det er svært at tage de beslutninger på sine børns vegne.
  Men de skal tages og vi gør altid vores bedste.
  Pøj pøj og tro på det :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er sikke på det går Eva. Kommer der bump på vejen, må vi prøve at navigere udenom dem.

  Ja, det er svært Sandie. Man skal tage hensyn til barnet, kigge på om det trives. Vælger man at skifte, må man prøve at være optimistisk og stole på det valg man har truffet.
  Man skal bare huske, synes jeg, at det er de voksne der tager valget, børnene er ikke i stand til det. Også pøj-pøj til dig :)

  Nemlig Miri - vi må stole på, at det vi gør er det rigtige og hvis ikke det er det, må vi være klar til at tage konsekvensen af vort valg.
  - det lyder så nemt og enkelt, men det er det ikke, skal jeg lige hilse og sige....

  SvarSlet
 5. Tak :)
  Jeg vil give dig ret i at det er vores valg.

  SvarSlet
 6. (ja, jeg er lidt bagud med bloglæsningen, så bedre sent end aldrig!)..

  Jeg er sikker på at det er en god beslutning! Vi tog den samme med Lærke da hun var 2 år - det blev ganske simpelt ikke den dag, som hun og jeg havde håbet på, da jeg havde hende i egen dp - så vi flyttede hende og det blev bare SÅ godt! Hun fik en langt bedre dag (og kunne sagtens finde ud af det med at mødes med mig etc - ville sågar med dp hjem, når de havde været på besøg her og meningen selvfølgelig var at Lærke skulle blive her efterfølgende) og jeg..jeg fik også en meget bedre arbejdsdag, uden permanent indre splittelse og dårlig samvittighed! - OG det blev meget nemmere at være mor for Lærke, når vi havde fri :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...