Sider

fredag den 10. februar 2012

Hjælp til mad.....

Jeg skal finde på en menu til ca 20-23 gæster.

Jeg vil gerne have en forret, buffet og kaffe med kagebord.

Jeg tænkte lidt i at lave blinis til forret med forskellig fyld.

Jeg finder hele tiden nogle opskrifter på fiskefyld og det gør heller ikke noget, for jeg elsker fisk.
Men jeg ville også gerne have andet slags fyld.

Måske du har nogle forslag?

Derudover mangler jeg bud på kød til buffet.

Det skal ikke være noget der skal laves i sidste øjeblik, tænker på kold buffet. Det må gerne kunne forberedes i forvejen, så jeg ikke skal stå med en masse i sidste øjeblik.
Har du en god idé - så vil jeg blive så glad. Tænker at jeg gerne vil have lidt forskelligt at vælge imellem.

Og kagen - der er mit eneste problem at begrænse sig ;-)

Håber I kan hjælpe mig, for det er snart, og jeg vist ved at være i næsten sidste øjeblik....

7 kommentarer:

  1. Vil du selv lave det eller få ude fra, f.eks. kokken og Jomfruen. (forret og buffet) - kage og kaffe står du selv for.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kunne være en løsning, men jeg vil selv lave det...

      Slet
  2. Jeg ville kaste mig over "Suveræne salater og brillante buffeter". Der er nemlig også mængder, så du ikke kommer til at lave alt for meget....

    Hvad med kold roastbeef med forskellige kartoffelsalater? Kog roastbeefen 18 minutter i spilkogende vand, tør den, brun på alle sider, - og vipti har du en perfekt rosa steg:)
    God fornøjelse med at finde på.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder altså bare for nemt med den roastbeef - god idé. Det kunne absolut blive en mulighed.

      Slet
  3. Jeg tror at jeg har det som dig... det er så svært at finde på forret og hovedret - men kagebord der er uanede mængder af idéer og opskrifter, som skal afprøves.
    God fornøjelse med madlavningen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige nøjagtig Karina. Prøvede for noget tid siden at bage nogle oreo cupcakes, nøj de var gode, så de bliver i hvertfald en del af kagebordet :)

      Slet
  4. Hej Jeanette
    Til Nytår lavede jeg blinis, bl.a. en med cappacio/rucola/pamesan/pinjekerner/lidt god olivenolie, en anden variant med corizopølse/Spinat(elsker ungerne, men rucola går fint her også)/pesto/små skiver cherry tomat, og en med en flødeostecreme (flødeost/citronsaft + skal/salt/peber)/salat/skiver af cherrytomat og peberfrugt.

    Super lækkert, vi havde også de traditionelle med laks og stenbidderrogn, men det var de andre selv opfundne der hittede mest! :-)

    Knus Trine

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...