Sider

lørdag den 7. august 2010

Blade i stakkevis

I dag gik jeg i gang. Noget jeg længe har villet gøre. Nu er jeg startet, men det tager tid.Mange måneders Hendes Verden skal bladres igennem og alt hvad der kan bruges såsom opskrifter på strik, håndarbejde, mad og gode tip, skal klippes ud og gemmes.

Hvad gør - gemmer i blade eller ryger de direkte i skralderen?

6 kommentarer:

 1. De ryger direkte i skralderen!
  Jeg klipper ud første gang jeg læser dem.
  Jeg har dog forsøgt tidligere at gemme mine blade, men jeg får dem aldrig læst anden gang.
  Mette

  SvarSlet
 2. Jeg gemmer mine blade og har dem i stakker rundt omkring. Læser dem af flere omgange. Inden bladene går i 'arv' til min mor eller veninde klipper jeg ud hvad jeg vil gemme. Enkelte blade gemmer jeg, hvis de indholder noget specielt, tema, jul eller lignende.

  SvarSlet
 3. Hvor disciplineret Mette, men så er det gjort og de kan ryddes af vejen istedet for at samle sig til en mega bunke :)

  Jeg kan også finde på at gemme Heidi. Nogen gange er der et blad hvor der er meget jeg vil gemme, så gemmer jeg hele bladet istedet for at klippe :)

  SvarSlet
 4. hmm har faktisk en mega bunke jeg skal havde læst... så jeg er vist en gemmer, nogle gemmer jeg hele, andre som Hendes Verden tager jeg det ud jeg skal bruge og smider ud... men der kan godt gå et års tid før jeg er helt færdig med et blad :)
  De ideer jeg får, klister jeg ind i en idebog eller sætter den ind i min mappe :)... synes der er så mange gode i hendes verden...
  God fornøjelse :)

  SvarSlet
 5. Jeg samler til hobe... Når jeg så tager mig sammen, ryger stakken med op til sengen som godnatlæsning - der rives gemmeværdige sider ud og resten ryger i papircontaineren... Selvom det virker lidt uoverskueligt i starten, er det nu meget hyggeligt når man er i gang...

  SvarSlet
 6. Gemmer og når der så er en stak gennemgås de til udklip af håndarbejdsopskrifter, mad/bage-opskrifter og ting der kan bruges til collager.
  Og det blir til noget, da min mormor holder Hendes Verden, min mor Søndag og jeg selv Femina, og alle ender hos mig ;-)
  hilsen Trine F

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...