Sider

tirsdag den 27. juli 2010

Ferie - shopperi

Foruden Skagen og København slog vi også et smut forbi Svendborg. Fantastiske Svendborg og Sydfyn. Blev lige mindet om, hvor glad jeg var for at på her.
Kender mange her, men uanset hvor længe vi er der og hvo mange vi skal nå at besøge, SKAL jeg altså bare en tur ned igennem byen og ned langs havnen.
Elsker havnen med alle ø-færgerne. Dog er det et stort minus at de små hyggelige gamle færger nu er skiftet ud med nogle store klodser.


Jeg er glad for at bo hvor vi bor nu. Men stemningen og miljøet i Svendborg synes jeg bare er helt unik.

På turen ned gennem gågaden, blev der opdaget nye butikker Og i een af dem, kan selvfølgelig ikke huske hvad den hedder lige nu, købte jeg denne fine "katte-broche". (måske hed den Tjalfe eller Jalfe, noget i den stil i hvert fald - havde også noget helt fantastisk tøj!)


Kan ikke helt gennemskue hvad den er lavet af, ligner lidt plastic og så alligevel ikke. Det var en afløser der stod i butikken og hun vidste ikke meget. Ville gerne have høre hvem der har lavet den. Der var mange andre dyr også og sørme også en engel. Men katten og det sort/hvide kunne jeg ikke stå for.

Til en af bedste-veninderne købte jeg et par grislinger.


De er sgi da søde ikk´.

5 kommentarer:

 1. De er da rigtig søde! Også katten.

  SvarSlet
 2. Super søde både grislinger og kat :)

  SvarSlet
 3. Nøj en fin fynsk kat :)

  SvarSlet
 4. de er nuser, Tante Grøn har også den slags dyr, jeg har nemlig luret på både elefant og får.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...