Sider

søndag den 3. juli 2011

Hader de opkald!

Hej
Det er ude fra rollespillet. Magnus er kommet til skade, vi har ringet efter en ambulance der er på vej for at hente ham.

- hader bare de der opkald, hvor der bliver ringet, at ungerne er kommet til skade. Med 4 unger, har vi prøvet det et par gange efterhånden, både fra børnehave og skole.

I dag var det så Magnus. Han har været til rollespil i skoven siden i går formiddags og i dag blev han ramt af gnister fra et bål i ansigt og på et øre. De handlede heldigvis hurtigt derude og fik ham hurtigt på skadestuen til vandbehandling.
Han er sluppet billigt. Svært at se hvor meget /lidt han er forbrændt, for han er helt rødmosset af behandling.
Men jeg tror ikke der bliver så meget at se - heldigvis. Så nu venter en sommer uden solbadning for hans vedkommende, ingen sol på de forbrændte steder.

Lillebror var med derude i skoven og han blev virkelig forskrækket af oplevelsen. Han græder indimellem og skal vist bare være i nærheden af en voksen i dag.

Men igen, hvor er jeg bare glad for at det ikke gik værre.. Puha, som hjertet hamrede hurtigt!

Men altså - de opkald, dem vænner man sig bare aldrig til.....

2 kommentarer:

  1. Fy for pokker. Det er faktisk en af de ting, jeg frygter rigtig rigtig meget!
    Godt at det ikke var værre, men forskrækkelsen for jer alle er også mere end rigeligt!

    SvarSlet
  2. Ja, Anne - stor forskrækkelse. Det kunne være endt grueligt galt. Lige nu er vi lidt tyndhudede ovenpå den oplevelse. Nu, dagen herpå, kan man rigtig begynde at se Magnus´s skader og det er værre end det først så ud til, desværre. Sådanne brandsår arbejder og udvikler sig flere dage efter uheldet.
    Næsen er ikke pæn, men håber det heler pænt op...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...