Sider

lørdag den 30. april 2011

Nye modeller

Min lille knap-fabrik på AMIO, går strålende. Det må jeg sige. Jeg er imponeret over interessen og virkelig glad over at nogen vil købe det jeg har nørklet med. TAK.

Således er mit salg gået over al forventning og der kommer en del forespørgsler i indbakken om former og farver, som jeg forsøger at opfylde på bedste vis.

Men derfor kan man jo godt lege lidt med nye modeller, former og farver.

Har garanteret sagt det før, men gør det lige igen - det er altså utroligt hvad man kan med fimo ler. Hvad der kan fremtrylles af farver og former. Jeg kan blive ved at imponeres, overraskes og glædes.

Jeg har et stykke tid puslet lidt med nogle øreringe. Jeg vil gerne lave dem lidt rustikke og uden de er pudset og poleret.

Her er to par, som jeg måske nok synes egner sig til salg - jeg overvejer stadig.

Sort fimo ler med struktur på sølv hængere.....


De øverste er jeg lidt uldne på, ved ikke helt om de dutter...


Nr. 2 kan jeg rigtig godt li´ - prøveparrene hænger konstant og dingler i mine ørerflipper


Eksperimenterede med en ring også. Det har jeg gjort tidligere, men har simpelthen ikke kunnet finde ud af at lave dem - nu er koden knækket :)


Den blev dog for lille, så der må fabrikeres een til min finger også :). Tænker at have en i pink, citrongul, grøn, grå, lilla, lime, og.... og.... og.....

Hm.... hvad tænker i mon om produktionen?

4 kommentarer:

 1. Jeg kan vild godt lide dine nye modeller... Jeg har et par af dine øreringe (blomst i creol) Jeg bruger dem TIT - de er blevet en af mine favoritter.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes der ser rigtig godt de nye tiltag . Jeg kan nu rigtig godt li den der lidt uldne sorte som du kalder den. Minder mig lidt om en sten.
  Ringen er vildt flot. Enkel og elegant.

  SvarSlet
 3. Dejligt at i kan li´ dem :). Så vil jeg arbejde lidt videre med dem :)

  SvarSlet
 4. Jeg holder med unikarina og Mariannel. Vildt fine - ligesom alle dine ting. Jeg bruger tit de smykker jeg købte hos dig sidst.

  Jeg er helt vild med specielt ringen - kommer den i varm orange, det håber jeg :) Selv om de farver du nævner også lokker....meget

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...