Sider

torsdag den 10. marts 2011

Flere farver....

Jeg har fået en sending friske farver. Hvis du også har lyst, så se her hos Wonderlandroom

Jeg har aldrig haft hele familien hængende på væggen, bryder mig ikke om det på en eller anden måde.
Men har nu fået lyst til at hænge drengene op på væggen i køkkenet - det er her vi opholder os mest.

Men jeg gider ikke de almindelige "skolefotos", så jeg tænkte at lave noget sjov på computeren i sort/hvid, printe billederne ud og så pynte med lidt farveklatter.
Måske det bare er i mit hoved det ser fancy ud, nu må vi se når jeg er færdig med at lege :)

Go' dag til jer alle :)

Jeanette

2 kommentarer:

  1. Kom til at tænke på en af mine tidligere kollegaers bemærkning, hun er italiener og så de sorthvid fotos vi havde bestilt af de to store: what? Are they dead? In Italy we only have pictures in blackwhite of dead people!!

    Jeg har heller ikke haft billeder hængende, men lige om lidt, når jeg bor i min egen lejlighed og savner mine børn når de er hos deres far, så skal de hænge der på væggen smile til mig. Alle 3. En hel væg tror jeg.

    SvarSlet
  2. Jeg har heller ikke hele familien hængende, men over vores sofa har jeg en billedvæg med ungernes glade ansigter. Må tilstå der også er skolefotos imellem ;) men også fjollebilleder med kulørte solbriller, hatte, kramme og sommerbilleder. Billederne skifter jeg ud af og til, og rammerne er de billige sorte fra bilka, nogle af dem er derefter malet hhv lilla, pink, grøn, turkies.. Det ser ret fint ud synes jeg.

    Hej fra mig, der gerne byder på "kaffe" og give aways på min blog.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...