Sider

fredag den 20. august 2010

GIVE AWAY udtrækning i morgen - skal du være med?

Så er det i morgen der er udtrækning af GIVE AWAY´en  - du kan nå det endnu - bare klik her 
Nu sagde jeg så, at gaverne var en hemmelighed, men jeg kan bare ikke vente med at løfte sløret, men alligevel afslører jeg ikke det hele.

Jeg er kommet frem til 9 gaver - sætter billeder ind om lidt. Når jeg har skrevet dette indlæg færdigt, pakker jeg dem alle ind og giver dem et nr.

Og i morgen når jeg trækker vinderne, så får den første jeg trækker pakke nr. 1, den anden pakke nr. 2 osv. - så man kan læse her i indlægget om man har vundet, men man ser ikke hvad man har vundet, før pakken havner i postkassen - plat eller hva´?
Men sådan bliver det :)

Nå, men her er gevinsterne ( og billederne er ikke sat ind i den rækkefølge som pakkerne får numre, så det kan man ikke udlede noget som helst ud af :))


Sorry, hvis i tænkte andet en fimo. Havde egentlig planlagt at det ikke skulle være fimo det hele, men det går jo så ikke altid som planlagt :)

Vi ses i morgen :)

9 kommentarer:

 1. Men, Jeanette, du er jo en fimo-dronning, så gevinsterne SKAL være fimo! Jeg vil rigtig genre være med, og synes faktisk det er en skøn idé ikke at vide, hvem der vinder hvad.

  Jeg vil krydse fingre (og så håbe, at jeg er en heldig vinder og at det bliver knapperne...) og glæde mig til i morgen.

  God fredag fra
  mette

  SvarSlet
 2. det er jo DET vi ka' li'!!! Fimo'en!

  Jeg skyndte mig ennda at tilmelde mig, da det var hemmeligt! Synes simpelthen det er så dejligt, når Give Aways bliver fornyet :)

  Jeg krydser bare fingre for det bliver mig, kan jeg godt fortælle dig!! ..

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Uh.... Sidder allerede og drømmer...
  De er bare SÅ skønne!

  SvarSlet
 4. Det er da ikke plat ! Det er sjovt og vildt spændende :-)
  Der er flere ting jeg gerne ville eje :-)

  SvarSlet
 5. SELVFØLGELIG skal jeg være med. Det er jo de skønneste ting du laver. Vil elske hver og en af dem, selvom at man jo altid har favoritter. HÅBER.

  SvarSlet
 6. Det er jo det utroligste du kan med det Fimo! Altså de knapper der, eller øreringene? Gad vide om det kan læres... Ellers er det jo godt med en Give-away. Jeg håber, håber, håber...

  SvarSlet
 7. Du er da blevet noget så dygtig med det Fimo der, Jeanette!

  Der kommer lige en lille tøj-mail i morgen tidlig, når jeg har lidt mere ro og overblik i hovedet...

  SvarSlet
 8. Wow! Mvh Annette - der krydser fingre :-)

  SvarSlet
 9. Oh, oh - der er ikke EN af de PAKKER jeg ikke kunne bruge - nu venter jeg spændt på i morgen! Har lige lagt en lille pige i seng, som siden i eftermiddags har leget JULEMAND med nissehue og HO, HO - "kære engleri - send mig en pakke"....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...