Sider

tirsdag den 6. juli 2010

Endnu en oplevelsesdag

Gårsdagen bød på tur til midtbyen.

Vi nåede Strøget, Amalienborg, Rundetårn, Rådhuspladsen, Build a bear  m.m. Drengene var fuldstændige mundlamme og imponerede over den her store by. De har aldrig været, så måske det også var på tide.

De har slet ikke tid til at tænke på museer og lign.,  de vil bare se.

De 2 små klarede bare strøgturen så fantastisk i går - superdrenge.

I aftes, da varmegraderne var faldet lidt, tog vi en tur i bilen.
Frederik ville gerne se Parken og vi kørte forbi og så hvor jeg er født - Oehlenschlægergade. Har adressen og vi så huset hvor lejligheden er, hvor jeg kom til verden. Helt mærkeligt at tænke på, at jeg er født her. Føler mig slet ikke som storby-menneske.

Zoo, experimentariet og hvad vi ellers har planlagt har de ikke meget lyst til, de 2 store, der er bare så mange andre ting.

Så i dag bliver en tur i Frederiksberg have og en tur til Valby.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig ferie. Der er også en speciel stemning over København og uendelig mange muligheder og kulturer. Fortsat god dag ...og ferie. Mvh Joan

  SvarSlet
 2. Kære Jeanette,
  Det lyder som om, I har den skønneste tur med drengene. Når jeg besøger KBH skal jeg også altid lige et smut til Vanløse, hvor jeg boede til jeg var 16...

  SvarSlet
 3. Åh, det lyder dejligt med sådan en "hjemvendelsestur" med dine børn. Jeg er oprindeligt også fra staden men vi har holdt adskellige somre derovre med alle vores børn - dels fordi jeg jo har mine søskende derovre endnu, så vores er ikek helt uvante med at være i storbyen. Dog kan jeg med sikkerhed sige at ikke en eneste af dem vil flytte derovre. Ikke tale om... vores gamle lejlighed i Silkeborggade var ellers til salg forrige sommer da vi boede der en feies tid... men ikke-nikek nej om de var med på min ide om at bytte landlivet id et midtjyske ud med et liv på Østerbro.... og selv om jeg ÆLSKER København så er jeg jo tilbøjelig til at gi dem ret; der er nu dejligt herude på landet! Fortsat god ferie til dig og dine...

  SvarSlet
 4. Jeg har det på samme måde. København i små doser. Jeg er noget betaget af livet og stemningen her, men kan også mærke at haven og at der er lidt højere til himlen kalder.
  Hvis vi havde boet her, havde vi nok heller ikke fået 4 børn, underboen har allerede klaget over at vi larmer. Men for filan, hvordan forklarer man en 2-årig at han ikke må hoppe eller trampe = lege?
  Sjovt at se hvor ens unger havner når de etablerer sig, men kunne heller ikke umiddelbart forestille mig det bliver her, men vi får at se :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...