Sider

lørdag den 5. juni 2010

Nye såler

Lange om længe fik jeg bestemt for nye sandaler.
Jeg har masser af luftige sko stående, men det er klip-klap modellen og jeg er virkelig træt af at hæve skoene hængende efter mig når jeg går. De er fine i en hurtig vending ud i haven osv.

Så nu skulle det altså være. Jeg har haft kig på duckfeet´s sandaler meget læænge. Har prøvet dem i butikken og synes de sad fint på foden, men de virkede lidt stive i det synes jeg.
Duckfeet Skagen
Men bliver de ikke blødere med tiden, jeg mener - det er jo læder. Nogen der har dem og har gode erfaringer?
Jeg synes de er vildt fine....

Mens jeg tænker over min investering i dem, har jeg købt nogle andre.De her er altså ganske fantastiske at have på og de siger ikke "klip-klap klip-klap"  :-)

5 kommentarer:

 1. Jeg har godt nok aldrig haft et par duckfeet, men de Angulus i samme stil jeg havde får år tilbage var supergode. De blev hurtigt bløde i det. Ikke slasket bløde for det er jo ret kraftigt læder, men meget behagelige. Jeg boede i dem hver sommer i mange år :-)

  SvarSlet
 2. Nå, det kunne være man bare skulle hoppe ud i det så :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig skønne, de sandaler du har købt - fundet i Thy??? (bor selv i Thy....)
  Mht. til de andre du overvejer, så er de skønne, når man lige har gået dem til. Jeg kan desværre ikke bruge mine længere, da min ryg er for dårlig, men min teenagedatter har overtaget dem!

  SvarSlet
 4. Gaia, du bor også i Thy :) Oppe? Nede?
  Skoene er ikke købt i Thy, de er købt på nettet www.brandos.dk - mærket er Art - så kan du gå på jagt der :)

  SvarSlet
 5. De er super fede - det er de såkaldte jesussandaler - jeg har dem næsten magen til og lavet af en nu lukket fabrik der hed Gokke. Nogen har kommenteret at de mener de er for feminine til mænd - men det vil jeg blæse på - man kan have dem på hele dagen og de bliver ikke sure.
  Jeg har også et par andefødder jeg går med om vinteren (støvler model sjælland) - duckfeet er generelt mega stive i læderet og skal gås til - indtil det er sket kommer det til at gøre ondt - men et par tilgåede andefødder/duckfeet er bare toppen - pedagogstil eller ej...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...