Sider

søndag den 6. juni 2010

Gamle skår

I min stue hænger et billede - eller hvad man nu skal kalde det, som jeg har lavet for længe, længe siden.
Fandt inspiration fra en butik, hvor man kunne købe et lign. værk for mange penge. Det var faktisk ret dyrt, tror det var 500-600 kr.

Så jeg gik hjem og fandt en ramme med træbagside, havde lige tilfældigvis sådan en hjemme. Gik på loppen og fandt nogle gamle tallerkener.
Og resultatet er denne. Synes egentlig ikke den er noget særligt, men alligevel må der være et eller andet over den, siden den får lov at hænge.


Så har du en hammer, et par gamle tallerkener, fugemasse, ramme, lim og en blyant, så kan du også lave sådan en.
Jeg har slået tallerkenerne itu (lagt dem inden i et viskestykke og slået med hammeren), tegnet et motiv på træpladen og derefter begyndt at lime porcelænsstykker på (brugte en limpistol), efter limen er tør, har jeg spartlet med fugemasse.
Måske har du arvet et stel hvor der kun er en enkelt tallerken tilbage, den kunne man lave et billede af, så har man et evigt minde om sin bedstemor, hvis det er hende man har arvet efter. Eller måske har du bare noget porcelæn der betyder noget helt specielt for dig....


Har du lyst? Så er det bare at komme igang :)

4 kommentarer:

 1. Rigtig fint billede, og en god idé. Jeg har faktisk samlet på smukke skår i 10-15 år og har en helt pæn lille samling i en kasse oppe på loftet. Jeg drømmer om at lave et bord til haven lidt efter samme princip. Spændende, om det bliver ved drømmen, eller om jeg får den materialiseret en dag ;)

  God søndag
  KH Helle

  SvarSlet
 2. En sød og overkommelig ide. Som Helle har jeg set mig varm på et mosaik-bord til haven, men jeg får det aldrig lavet (og de er lidt dyre at købe, så det...)

  SvarSlet
 3. Det er bare at komme i gang Helle og Eva - det er et rigtigt hyggeligt projekt, lidt ligesom puslespil, hvor man skal have stykkerne til at passe :)
  Glæder mig til at se jeres borde, engang :)

  SvarSlet
 4. Sikke et fint billede. Min datter lavede et i en emneuge, der handlede om engle - det er rigtig fint og meget tungt. Det står også fremme, da det er helt specielt og fordi hun har lavet det :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...