Sider

mandag den 31. maj 2010

NU skal det være!

NU må jeg bare igang med det hæklet tæppe jeg længe har drømt om. Jeg har kigget rundt omkring for at finde ud af lige nøjagtig jeg ville have min firkant skulle se ud og sådan er det foreløbige resultat blevet.....


Jeg er vældig tilfreds med farveresultatet, men det er svært at få dem helt firkantet. Jeg kan trække dem i facon så de bliver næsten helt firkantet - tænker at de retter sig når de bliver hæklet sammen???I hjørnerne hækler jeg 3 stangmasker 1 luftmaske og 3 luftmasker. Har også prøvet at hækle 2 luftmasker mellem de 3 stangmasker, men synes ikke resultatet bliver meget anderledes.
Gør jeg noget forkert mon?

7 kommentarer:

 1. Det er bare nogle lækre sommersprøde farver!

  Glæder mig til dit færdige resultat!!

  Knus og god dag.

  SvarSlet
 2. Godmorgen søde

  Nu er jeg jo absolut ingen hækleekspert men hvis du kigger forbi mine firkanter så er de lavet med hjørne af 3 stangmasker 2 luftmasker 3 stangmasker og så bliver de altså helt firkantede. Tror ikke det retter sig når du hækler sammen :-)
  God mandag

  KH

  SvarSlet
 3. De er rigtig fine! Gode farver men en super balance mellem farver og det hvide.

  Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 4. Hej!

  Dine firkanter ser fine ud, men jeg fik lige lyst til at vise dig en alternativ metode:

  Jeg plejer at lave dem sådan:
  - lav en cirkel af 6 kædemasker,
  - 1. runde: 3 løsmasker + 2 stangmasker, 3 kædemasker, 3 stangmasker, 3 kædem., 3. stangm., 3 kædem., 3 stangm., 3 kædem. og luk cirklen med en fastmaske.
  - 2. runde - hækl kædemasker i første rundes luftmaskebue og kædemasker over den tidligere rundes stangmasker: 3 kædem. og 2 stangm., 3 kædem. (danner hjørne), 3 stangsm., 2 kædem., 3 stangm., 3 kædem. (danner hjørne), 3 stangm., 2 kædem., 3 stangm., 3 kædem. (danner hjørne), 3 stangm., 2 kædem, 3 stangm., 3 kædem. (danner hjørne), 3 stangmasker, 2 kædemasker og luk runden med en fastmaske.
  3. runde; 3. kædem. og 2 stangmasker, * 3 kædem. (danner hjørne), 3 stangm., 2 kædem., 3 stangm., 2 kædem, 3 stangm. * gentag fra * til * 2 gange og herefter 3 kædem., 3 stangm., 2 kædem., 3 stangm., 2 kædem. og luk runden med en fastmaske.

  Tricket er at der mellem stangmaskerne er 2 kædemasker "langs siden af firkanten" og 2 hvor man vil lave et hjørne. Så bliver de helt firkantede..

  Giver det mening?

  Kh Lene

  SvarSlet
 5. hvor er de fine, men er som de andre også bange for de ikke retter sig...
  Håber du finder en løsning så du ikke skal starte helt forfra :)
  hav en god dag
  KH Micha

  SvarSlet
 6. Tak :)

  Wenche, det er sådan jeg gør - jeg prøver lige din mail-opskrift også :)
  Lene, det er lige lidt svært at overskue om det giver mening, men med en nål og lidt garn i hånden skal det prøves af - tak for det :)

  SvarSlet
 7. Det bliver godt nok et lækkert tæppe med de skønne farver. God arbejdslyst.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...